Sponsoring

De Ridderkerk Rowdies is al sinds 1979 de honk- en Softbal vereniging van Ridderkerk. De club staat in de regio bekend als een gezellige familievereniging. Naast de gezelligheid zet onze technische staf zich zo goed mogelijk in om de jeugd, die uitkomt in de breedtesport, zo goed mogelijk op te leiden. Sinds 2020 komt ons eerste honkbalteam uit in de Topklasse en speelt het eerste softbalteam weer in de 2e klasse.

De Rowdies zet zich hiernaast in voor een aantal maatschappelijke projecten. Door de weeks zijn in ons clubhuis de mensen van de Stichting Pameijer aanwezig. Hiermee zijn wij een van de langst lopende werkprojecten van de stichting. Hier zijn wij heel dankbaar voor. Momenteel zijn wij bezig met het creëren van een G-honkbal team, zodat deze groep ook de mogelijkheid krijgt om van deze sport te genieten. Ook gaan wij langs Ridderkerkse basisscholen om de clinics te geven. Dit project is zeer positief ontvangen en er zijn al aanvragen gekomen vanuit andere gemeenten. Ook streven wij er na om bij elke (sport)evenement in Ridderkerk aanwezig te zijn om activiteiten te organiseren. Jaarlijks doen er ongeveer 400 kinderen mee aan het Beeball Toernooi voor groepen 6 van het basisonderwijs.

Sponsoren leveren een essentiële bijdrage voor het fundament van een vereniging. Van uw bijdrage worden trainingsmaterialen gekocht en kunnen de teams deelnemen aan toernooien. Ook draagt u bij aan het opleiden van ons technisch kader. Hier zijn we onze sponsoren erg dankbaar voor!

U kunt al vanaf € 250,00 per jaar sponsor zijn waarmee u bijvoorbeeld een doek langs het veld heeft alsmede uitingen in onze nieuwsbrief en op social media. Uiteraard zijn er meerdere manieren van sponsoring. Neem hiervoor contact op met Marvin Revier (06-34035066 / sponsor@rowdies.nl).