VLS Groep Schoonmaak

VLS Groep Schoonmaak

VLS Groep

De schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen de VLS Groep zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice positief profileert. Het dienstenpakket zoals de VLS Groep dit aanbiedt is ontstaan uit de cultuur van het bedrijf. Een cultuur gericht op transparantie, deskundigheid en een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers. De afgelopen 35 jaar ontwikkelde de VLS Groep zich van een kleinschalig en bescheiden familiebedrijf tot één van de grotere facilitaire organisaties in Nederland, maar met behoud van het familiaire karakter.

Gewoon lekker schoon..

Door terug te keren naar de basis waar het eigenlijk om gaat beginnen wij altijd met een doordacht plan van aanpak, de juiste schoonmaakhandelingen vakkundig en controleerbaar uit te voeren, in een juiste prijs – kwaliteitsverhouding. Vóór aanvang van de werkzaamheden maken we een gedegen inventarisatie en dragen zorg voor planning, gebouwroute, instructie en werkprogramma’s. Want werkvoorbereiding is het leeuwendeel van onze kwaliteitszorg maar vooralsnog kijken wij bij VLS naar de basis van onze dienstverlening.

VLS is een transparante organisatie. Het gehele operationele proces is controleerbaar en wordt ondersteund door onze servicedesk. Die is toegankelijk voor zowel onze medewerkers als voor onze opdrachtgevers. Want: Schoonmaken is een vak, óns vak!

 

Contact:

VLS Groep

Middellijn 2
3335 KC Zwijndrecht
078 – 619 19 19


Website: www.vls.nl