Covee Honk- en Softbal

Covee Honk- en Softbal

Covee! Al 45 jaar de toonaangevende leverancier van honk- en softbalmaterialen!

Eind 1969 is Covee opgericht als heel klein zaakje waarbij een aantal honk- en softbalartikelen gekocht konden worden. Ruim 40 jaar en 2 verhuizingen later, is Covee uitgegroeid tot de grootste honk-en softbalspeciaalzaak van Europa. Spelers en verenigingen uit vooral Nederland, maar ook de rest van Europa komen graag naar de in honkbalstijl ingerichte showroom waar honderden artikelen van alle topmerken te vinden zijn. Nergens anders vindt u zo’n groot en gevarieerd aanbod van honk- en softbalartikelen. Ook onze internetshop is een groot succes. Onze internetklanten komen uit alle hoeken van de wereld, zelfs uit Amerika.

Alle topmerken zijn vertegenwoordigd: Easton, Mizuno, Wilson, Rawlings, Nike, Adidas, Louisville Slugger, Majestic, Reebok, DeMarini, Covee/Diamond, Jugs, Atec, New Era, +POS, etc. Elk jaar weer treft u bij Covee de allernieuwste collecties van deze merken aan. Dit ruime aanbod van topmerken heeft ertoe geleid dat Covee nu sinds een aantal jaar de Officiële Leverancier voor alle honkbalmaterialen is aan alle Nederlandse Nationale Honkbalteams van de K.N.B.S.B. Daarnaast leveren wij aan alle topteams uit de hoofdklasse, en alle klassen daaronder, honkbal én softbal.

Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in de grootste honkbalshowroom van Europa. Ervaren én net begonnen honkballers & softballers kunnen bij ons terecht. Onze ervaren verkopers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u van de beste artikelen te voorzien.

Adres:

Covee Sports B.V.
Poldermolen 3
3352 TH Papendrecht
Tel: 078-6150189
Fax: 078-6158355
email: info@covee.nl

Website: baseball.covee.nl